За Нас

Компанијата Мулти Медија е формирана 1996 год. со главна цел да обезбеди квалитетни и атрактивни рекламни материјали, во делот на внатрешно и надворешно рекламирање - претставување на клиентите. Компанијата се занимава со производство на реклами, структурни фасади, тенди, натстрешници, изведба на бензински станици, промотивни пултови, производство од масивно дрво како: маси, шанкови, кујни, врати, прозорци, порти и други производи по порачка.

emultimediashop © 2023. UKION SHOPS