Информации за испорака

Со желба да излеземе во пресрет на нашите купувачи, испорака на нашите производи е бесплатна на цела територија на Република Северна Македонија. Во Скопје испораката може да се изврши во рок од три работни дена, надвор од Скопје рокот на испорака е до 7 работни дена.

emultimediashop © 2023. UKION SHOPS